}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 9 December 2011

KORNG INGAT LAGI TAK EX KAPEL GF/BF KORANG DULU2??

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..SELAMAT MALAM,,

korng wat ape tu??tengah chat ngn sape lah kat facebook tu??ex kapel korng ke?? hahaha emy ni men ckp jek an...
dlm bnyk2 kwn emy sume ni korng msti penah kapel kan/bercinte/suka sama suke atau pe2lah..

k emy tnye korng lah kan...korng ingt lagi first time org yg korng kapel atau first love??law emy ade..time skolh rndh dlu drjah 4 hahahaaha..mmg sweet kn..eah korng thu ke sweet ke x??huhuhu..korng mcm ner??

emm korng kdng2 ingt x alek ex korang ingt x lagi rupe?wajah?tnggi?berat?em pape jelah ex korng dlu?? korng x rse ke nk jupe dye alek?emm atau korng rase kapel korng yg skang ni dh cukup utk korng..??hmm kadang2 emy pke jgk kn..hehehehe

tpi kite skng x leh pke mse lmpau alek..kite kne pke org yg btol2 syg kite skg...bhagialah dgn dye...sebab dye akn jage korng sume nnti...JGN CURANG!! tak bek kan...hahaha

emm pe kate korng dah bce post emy ni,,korng pegi amk fone,on facebook ke pe,,korng ckp I LOVE U SO MUCH.msti psngn korng bahagia kn..emy pn bahagia..eah melebih lak aq ni kn..

hahahaaha tbe2 nk msj my abg nk ckp 3 ayt keramat tu..ok emy wat dlu..korng pn sme taw.. daaaa syang:)
HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V