}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 11 December 2011

SAYE BAHAGIA BILE AWK BAHAGIA KWN...:)


Hai korng! pe kabar soume??dah lunch lom??em hahahaa emy dh mam tdi..lauk aym msk kari nyam2...

semalam..de lah kwn emy sorng ni mntk wat kt blog dye..suo ejas2 pe yg patot kan..hehehee..emy pn ejas lah pe yg ptut..hasilnye dye pn puas ati n suke...hahaha emy suke bile dye happy..nnti emy pn happy kan..nak2 kwn sndiri gitu..hahahaaa...btol kan..

korang sume msti nk kawn2 ksyng korng happy kan..hah...korng jgn plih kwn mcm musuh dlm selimut,tikam dri belakng,talam 2 muke..kwn2 mcm ni x bgos..n korng pn x ptut jdi mcm ni..ish....perlu dijauh kn ea sikp2 mcm ni..

tpi korang leh terimi ke statement ni "tak pelah x de kawan2..aq boleh idop sorng2"ish korng leh ke idop x de kwn2...??xde org nk korng kongsi story..em law emy kan..leh gle lah kn law x de mmbe2 ni..t ble g ane2..org tgk kiter len mcm je kn..hahaha..itu pndpt emy..pndpt korng cm ne lak kan..emmm



HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V