}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 January 2012

HARI PERTAMA SEKOLAH

assalamualaikoum semua...korang wat ape ni???huhuhu..bagi yang kawan-kawan emy yang masih sekolah tu hah selamat bersekolah ye kawan-kawan..em emy dah abis sekolah so dduk rumah mengonline ajelah kejnye kan...hahahaaha

korang masih angat tak time korang sekolah dulu..korang ingat lagi tak muke membe korang yang dduk sebelah korang, belakang korang..ingat???muke cikgu-cikgu korang??emm semua tu kan masih dalam ingatan emy...emy rindu lah kat kawan-kawan..haihhhh..

time sekolah dulu kan...bile hari pertama sekolah semua nak baru..baju baru,kain baru,stokinh baru,kasut baru,beg baru..sampai kan baju tut tut tut pun baru kan hahahaaha....time tu memang exited lah nak ke sekolah an...dah sampai sekolah jumpe kawan-kawan cite itu ini...hahaha memang best law pke saat mcm tu kan...

pada kawan-kawan yang akan menduduki exam penting kan..emy ucpkan good luck taw....wat yang terbaik...macm kat bawah ni

tapi tu semua bende dah lepas..yang sekarang ni kite kene hidup dan berpikir bagaimana cara nak memajukan diri dalam hidup..hehehehehe..yelah tahun dah 2012...usia pun dah meningkat...cara kite berpkir pun kene matang..yee ndak?? huhuhuhu 



em k setakay ini dulu..nanti pape hal emy citer lagi..daaaa







HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V