}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 14 January 2012

MOST LOVE YOU :)


hai semua...hah..ape mcm lagu baru kt profile emy ni?? romantik tak??huhuhu lagu ni speacial untuk orang yag tersayang..amboi emy ni kan...
ye lah selalu nyer korang bukak blog emy ni asyik lagu rancak aje kan...tak de lansung feeling orang sedang dilamun cinta...hehehee

ala sekali sekala emy mmbebel psal ni kan..tak salah kan...huhuhu

bile dengar lagu ni teringat citer titanic..eah mmg lah lagu ni lagu titanic kan.. pe daaa
korang dah tgk lom movie romantik tu??fuhh best kan...mcm best jek feeling2 atas kapal..hahahaa
tak seronok eak law emy mmbebel aje kan..jom tgk pic titanic tu






wah romantik kan..hmm..sebab tu emy pilih lagu ni nak letak dlm blog..yela..baru dpt rase feeling tu..haih..

eah ok lah sini aje lah emy citer..t emy ade topik emy share ngn korang..k daaaa


HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



1 comment:

  1. Ahmm tibe-tibe teringat kat buah hati sorang tu...

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V