}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 5 June 2012

MY WISH LIST..EHEM EHEM EHEM



hai sume!! pe kabar?? cuti sekolah 2 minggu ni awak-awak semua pergi mane??haha..emy dok rumah jela...nak wat macam ne kan..dah nasib..sob sob sob...ok hari ni emy nak citer sikit pasal wishlist...hah pe tu wishlist??korang tahu tak?? yang tak tahu tu tengok gambar kat ats tu..tu lah wish list...pe yang korang hajat kan selame ni korang leh lah letak kat situ..ok emy nak tanye korang pulak pe hajat korang,,,yang korang nak kan sangat kat dunia ni..??hah jawab cepat!! 

tujuan emy wat entri ni sebab emy nak terangkan satu persatu pe yang emy hajat kan selame ni..
ok jom kite read more lagi yek...



amboi emy ni kan nak barang yang brand2..konon la tu..ehh suke hati saya lah kan...emy suke sangat hp ni...and emy berharap akan dapt satu lah sama ade beli dari duit sendiri atau emy bernasib baik hp ni jatuh dari langit kan (jangan mimpi lah..huhhuhu)
korang mesti ade satu kan hp serbe canggih ni..hmm emy jelah yang jolot tak de hp ni...hp just baling dinding jek...(sedih nyer)



ahh i melting now!!superb+elegant kan hp ni...dapat tgok gambar pun ok lah...sob sob sob 



ehem ehem ehem hajat yang ni paling best...cuti cuti cinta lah..huhuhu
kan best dapat keliling dunia ni dengan orang tercinta..macam dunia ni aku yang punya hahaha!!
emy dah dapat bayang kan ni...dapat pergi maldives...

subhanallah cantiknye pulau kat maldives ni .ngeeee

 indah nye dunia yang allah cipta kan..kalau emy ni anak jutawan malaysia langkah bestnyer..
hehehehe


sume orang nak jadi anak yang baikkan untuk kedua ibu bapa...emy pun same ngeeee.. :D
tanpa diorang tak wujud lah emy kat dunia...tak wujud lah blog kisah si gadis ni hah..hehehe
jangan pulak korang dah besar..dah mewah..petik jari jek korang dapat korang lupekan parents korang..tak mo tak mo...emy harap kalau diberi umur yang panjang (amminn)
emy nak hantar may ayah ang may ibu tunaikan haji menggunakan wang dari hasil titik peluh emy sendiri...insyallah will be one day :)



er aduh hmm tiba-tiba perut sakit lak ehhh..hahahaa aaron aziz?sape sape??
cer ne lah emy leh terhajat nak jadi PA emy aaron ni kan...hahahaha...kalau dah takde kerje kat dunia ni tok emy..emy sanggup jdi PA encik aaron aziz ni..hehehehe 



hahaaha i melting lah..hahaha ckup cukup orang ni dah berpunyer awak tu pun dah berpunya!!



hah yag ni ha..yag ni hah serius nyer...haha pe yag serius emy oi...
emm ok 28 hb ni emy and si dia dah setahun menyulam kasih,,bertaut cinta (amboi ayat errr)
tapi emy tak pasti emy dah jadi kawan yang terbaik tuk dia...
emm setiap hari emy try baiki diri ni supaye jadi yang terbaik tuk dia..
hmm and emy harap..emy akan dpt hidup dengan dia samapai bile (HAPPY ENDING)


EMY HARAP PE YANG EMY HAJAT KAN AKAN DIMAKBULKAN..KALAU TAK SEMUA PUN TAK PE LA...:)

psst: emy nak tahu jugak pe korang punye hajat.bagitahu kat komen ye..mane tahu emy boleh makbulkan impian korang tu :) 









HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V