}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 17 May 2012

SELAMAT HARI GURU,CIKGU!!

HAI!! emy baru balik dari sekolah ni..korang tahu tak arini ari ape?? 16 MEI kan..hah tarikh ape tu?? tahu tak korang ni??hah arini HARI GURU lah...hari cikgu-cikgu semua tak mengajar kite..hari cikgu-cikgu melaram sakan mengikut tema..eah tema sekolah emy tahun ni purple and .... (pek eak??mampus aku lupe

best tengok cikgu-cikgu kite ni melaram lawa-lawa plus ensem-ensem...yelah mane tak nyer muke-muke yang lawa-lawa dan kacak-kacak ni lah yang dah ajar emy dan kawan-kawan samapai emy dapat masuk form 6!! muahehehehe...tak per rezeki belajar tu ade kat mane-mane..

k pe hal lak masuk bab fom 6 ni..?melweehh lah emy ni..erkkk =,='.. peringkat sekolah rendah law nak di tengok kan rata-rata nyer ramai lah yang bagi hadiah..yelah peringkat budak-budak...tapi kalau di peringkat sekolah menengah ni..hadiah pun kureng ler..cume ade lah cikgu yang favourite dapat lah hadiah kan...:) sedap-sedap cikgu melaram kat red carpet..emy pun ngan kawan-kawan posing maut lah kat belakang..ni haaaa




ok dah stop dulu gamabr emy..hahaha tak mo letak banyak2 k..

berbalik dari hari guru tadi kan..macam mane dengan sambutan hari guru kat sekolah korang??mesti happening + kelakar + syok giler kann..emy tengok cikgu sekolah emy pun syok aje..tak delah stress sangat macam ari-ari selalu...ngadap pelajar yang bagai macam perangai ni kan...sekali sekala kite tengok cikgu-cikgu kite happy...

okay..time hari guru mesti ade acara sukaneka kan..time ni lah kita nak tengok cikgu-cikgu kita berlari sane,melopat sane..memang lucu la kan..kat sekolah emy acara sukaneka bagi cikgu perempuan yelah.. MASUKKAN BENANG DALAM JARUM (maaf tiada gambar) ASINGKAN BAHAN MASAKAN DALAM DULANG(maaf tiada gambar) dan BOLING KELAPE 

(masing-masing dah ready nak baling kelape kat botol-botol tu)

yang cikgu-cikgu laki pulak,dorang main bola tampar..hah tengok gelgat cikgu-cikgu saye ni :)

(hah tengok gaye cikgu tu..ade power tak..penuh gaye tu :))



dah lepas acare sukaneka tibe lah majlis penutup...cikgu bagi hadiah kat semua pemenang sukaneka tadi...
masing-masing semua penat..penat melaram lah kan hahaha

ehem ehem ehem ade pantun lah :)

Terbang tinggi kawanan ketilang,
Bersua siulan Si anak Kedidi,
Guru penjana wadah gemilang,
Menyubur makrifat menyemai budi.

Terbentang lautan luasnya karang,
Hiasan persada sulaman madah,
Guru pengasih  murid penyayang,
Budimu megah disunting indah.

TERIMA KASIH GURU..
SELAMAT HARI GURU!! :)








HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



4 comments:

  1. rindunyew zaman persekolahan... hurmm, selamat hari guru kpd cikgu2 sis ek... teringin nk tgok aktiviti yg cikgu main mse hari guru... dlu siap join sekali..ngeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. hahaha tahu x per...tpi kite kene bagi chance kat gikgu2 lepas stres

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V