}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 23 July 2012

CINTA KAMI SEMAKIN PUDAR..

 
hai reader sume...emy rindu lah nak update entry nie...al maklumlah sejak masuk sekolah balik ni asyik sibuk jek kan..(tapi law bukak fb rajin pulak kan..hahahaha)
wah bulan puase pun dah menjelme raye pun nak dekat..exam pun nak dekat.waaaa seram nyer...
em ok kite letak citer tu jauh-jauh yek...sebab emy ade story-mory nak citer sikit nie..

em korang tahu kan sape buah hati pengarang jantung emy..tak tahu ke? tak kenal? memang lah tak kenal dia bukan nyer aaron aziz atau remy ishak yang popular tu...nak tengok muke dia emy ade gambar bergerak kat sebelah kanan ni hah..tu lah bucuk saye :)
 
emm k kita berbalik pulak kat taitle atas tu...emm tibe-II nak tangkap leleh plak nie...sob sob sob :'(
(klik pade gambar utk tumbesaran yg mendadak :))
we have been married for 1 year..
hmm emy tahu la tak lame mane kan hbngn emy dgn si dia..
tpi emy rse dah ckup lame emy ngn dia..
mse mula-II kwn tu kan sume rase manis.....

emy rase  diri ni  sgt disayangi... dan diambil berat...

tapi tu semua dulu-II pnye citer..skang nie emy dgn dia pun da tak selalu msj..bile call jek ckp bnde-II yg pnting je, mcm buat ape tu? da ma ke? kat umah ade sape?
pastu terus letak fone..nak ckp n citer-II mcm dulu pun dh tak de..
si dia kalau balik keje pun dh mlm..
time tu emy pun dah tidor..dia pun da penat..hmm
emy nak jugak jdi mcm sesetengah awk semua yg nk tnye kt boyfreind, keje arini mcm mne??
pnat ke tidak keje arini?rindu kat kite ke tak time keje...

tapi bile emy nak bukak mulut emy rase mcm berat sebab dia buat mood emy nak mesre tak menjadi..yelah mane taknye..bile emy tanye sepatah..sepatah dia jwb..last-II dua-II diam n akhirnye letak jelah fone dari mebazir kan kredit kan...

emy tak tahu lah bile kami akan bahagia macam dulu..
emy skarang dah terlalu kenyang mkn ati...emy pendam jek...emy tak reti nak marah-II orang lame-II..yang sakit kite jugak..

emm sampai sini dulu emy mebebel yek...
yang bace entry ni doa2kan lah hbungn emy dgn dia bhagia smpai bile2 k :)

AMYRUL AND AMEERA :) 











HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V