}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 28 September 2012

EXAM FEVER!!!!

hye sume-sume!! buat pe tu?? hmm sekolahy emy dah start wat ujian utk pelajar-pelajar lowest 6 ni...aduhh...baru nk honeymoon..tak puas lagi ni..hahahaha
hmm yelah form 6 skang kat dah ikot sistem baru,tu pasal lah dah tak boleh nak enjoy-enjoy lagi..kene belajar betul-betul.!!! hmm emy pun dah makin stress jawab nye..kene usung buku plak nih..hehehee

emy kene ulangkaji sume subjek yang emy amik..penting ni!!
emm mahu speaking mat saleeh ni..target emy nak dapat kan band 4 untuk next year..hehehe law dapat lebuh lagi beruntung maa


alhmdulilah..leh bawak jugk emy dgn buku 'gemuk' ni..npe emy pnggil bku geo ni gemuk?? sebab antare bkuk-bkuk yang lain..buku geo ni paling tebal..tak kesah law emy gelarkan buku ni gemuk!! :)

waa subjek yang WAJIB lulus!! hmm pade mulenye emy susah jgk nak follow PA ni...tapi lme2 ok jugak..best peh blaja PA ni..mcm nak jdi peguam pun ade kan..blaja pasal mahkamah sume!!

ok samapai sini aje emy nak bebel sebab kejap lagi nak bace buku lagi..hehehee

p/s:EMY NAK UCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA KAT KAWAN-KAWAN YANG LAIN...BACE BUKU TAW..EXAM DAH HAMPIR NI..KANG MENYESAL TAK SUDAH..JOM MASUK U BAERSAMA-SAMA!!



\





HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



1 comment:

  1. assalamualaikum ^_^ buku sejarah lagi tebal tau dr buku geo..muehehe :P
    semoga berjaya ^_^ pointer 3 ke atas tau.. :))

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V