}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 10 September 2012

RUMAH TERBUKA RUMAH KU!!

hye everyone!! jom tolong emy bersih kan blog ni..dah bersawang merata-rata tempat dah..ngenh ngeh ngeh..tu hari sabtu emy ade buat open house..ala mkn sikit2..jemput kawan-kawan lame dtg kan...
patut nyer emy kene dtg sekolah taw sebab kebetulan kat sekolah pun ade jamuan raye ..tapi emy kene lah korbankan diri sebab nak kemas-kemas umah tok petang nanti kan..
ibu aritu masak soto sama ade nak makn dengan nasi impit atau mee kecik ala mee halus maaa..
sambal kacang and hotdog..pastu dessert emy yang buat taw. (wah nak bangga kit nie)
tapi yang paling membangga kan and buat hidung emy tak berhenti-henti kembang dan kempis my bubu ckp dessert tu pun dap dap...puding sumi-sumi ngeh ngeh ngeh..

jom tengok gamba-gamba yang emy snap :)








selesai bergambar dengan kawan-kawan..emy berposing plak dgn abg kite ni...dia sekjap jek kat umah emy sebab that day dia keje..sedey meyh...rindu awok lah amyrul!!




hasilnyer ni lah kawa-kawan emy semuanyer..6 kereta bayang kan..hehehe.thanks korang bab sudi dtg umah emy ni heh...LOVE U ALL 




HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V