}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 17 February 2012

PUTING BELIUNG MELANDE HUBUNGAN KAMI.. :(




hye korang sume wat pe tu?? maklumlah cuti-cuti ni korang mesti kuar ngedate dengan orang tersayang kan..hmm..ok kali ni emy de bende nak share..

pkay korang nampak ke gamba yang kat atas ni??sepasang kekasing tengah dok bergaduh.tak bertegur sapa..orang dulu-dulu cakap ape sorang ke utara dan sorang ke selatan..hmm ni lah yang emy nak habak meyh..

ok..emy sebenarnye gaduh BESAR punyer dengan si dia..emm biaselah kan dalam perhubungan mestilah ade gaduh-gaduh manje.hehh yang emy punye kes ni bukan tahap manje-manje lagi lah..tahap ICU,KRTIKAL  sume ade lah..hmm..

okay emy seda emy yang salah sebab dia tanye emy baik-baik tapi emy leh TERkasar dengan dia..macam ni sebenarnye cerita nya..dia tanye cam ni (emy wat dialog lah )

ABG SY KU: emm cube cakap betul-betul,iyeke ayah dengan ibu pergi perak..pliss jangan bohong k.

EMY:  EM YELAH..LAW TAK PERCAYA SANGAT GI LAH CALL IBU SANE TANYER DIA KAT NE..ORANG CAKAP BETUL LAGI TAK CAYA..DAH R!!! (emy wat tulisan tu nak menggambaarkan bahawa emy tengah tinggi suare kat dia)

ABG SYG KU: ok fine!orang cakap bek2 kan tak payah lah nak tinggi suare macam tu sekali (lepastu terus tut..tut..tut..)

bile dia matikan fone terus emy seda..aku tak sepatutnye cakap macam tu kan kat dia..emy pun tak tahu nape emy leh cakap cam tu sekali kat dia..

hah tengok sekarang dah pun bergaduh...mule-mule masing-masing ego nak mati an..yang emy terus off fone..(konon sakit ati punye pasal kan)



dah malam pulak emy terus wat bodo..yelah ego kene jage an..(aceh cam yek2 jek)..
jam mengajak pkul 9 malam..fone maseh off lagi tu...ego punye pasal kan...emy saje menyibuk kan diri dengan on9 twiter and facebook..bile dah letih emy pun stop...mate ngantuk lak..bile tngok jam dah pukul 11 malam..adusss emy bukak fone pun dia tak de anta mesej ataupun call..haihh tak boleh jadi ni..

emy pun bareng sambil denga lagu jiwang-jiwang..tibe-tibe emy rase kehilangan..tak sangke2 leh melalak pulak malam tu..bile tengok gamba kiteorang same-same..rindu saat manis dulu..sayang sangat2 kat dia..tapi ntah lah kan...

pastu emy tak tahn.emy call dia..bunyi tut..tut..tut.. dengar suare dia cakap nak pe lagi...emm emy tak leh nak cakap..emy senyap jek..sebab emy tak nak dia tahu emy nangis sebab dia...

akhirnye tak sengaja emy pun tertidur dalam kesedihan dan menunggu si dia kembali ngn emy...


*ABG,SYG MINTAK MAAF K..SYG TAHU SYG SALAH...SYG CYG SGT KAT ABG..ABG THU KAN...


HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V