}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 26 February 2012

TIPS MEMIKAT BUAH HATI ANDA ;)

hai sume bloggers..hang pakat wat pe sume nye??ok emy arini de something nk share ngn korang
 ok cm tu ari emy ade share ngn korang pasal cara nak pikat laki an...ok skang emy dpt jpe entry ni n hope leh mmbntu jejake-jejake idaman malaya yang tengah dok sorang-sorang x de peneman tu kan..
ok tips ni pas korang bace emy harap kornag kene USAHA k..
law x de USAHA tak berkesan jugak..so korang jadilah bujang tarng tang tang..hik hik hik

ok minah ni dah merepek meraban kan..so kite teruskan jelah ea (aceh cm good2 jek minah ni kan)

ok tips yang pertama..bace betul-betul buka mate korang and FOKUS!!

PEREMPUAN INGINKAN PERHATIAN DAN KASIH SAYANG TERUTAMA DARI ORANG YANG DI SAYANGI (aceh ayat tak leh bla an minah ni) tunjukkan sifat korang yang caring and romantik kat cikaro-cikaro ni..dorang akan nampak kesungguhan korang and dia akan yakin bila bersama dengan korang..BE GENTLMEN DERR :)

 ~GUNAKAN SEPENUH NYA TEKNOLOGI YANG ADE PADA ZAMAN SEKARANG..hah yelah sekarang ni kan semua nye ade muka buku lah( FACEBOOK) burung terbang sana-sini lah(TWITER) curahan ati ku lah(BLOG) BBM ntah pape lagi kan..dengn bnde2 alah ni semua korang leh tarik perhatian si dia ni..macam luah kan isi hati perut korang yang terpendam kat dia..tulis ayat romantik and "BUAYE" korang dalam blog an..nanti bile si gadis bace mesti akan terusik dan terharu..INGAT WANITA SUKE KEJUTAN..ALA YANG SUPRISE!! TU..


~ berkongsilah masalan dan pendapat dengan se dia ni,sekurang kurangnye mereka akan berasa diri mereka amat pentig dalam idup korang ni..

~ JANGN TERLALU AMKI REMEH DAN TEMEH BERKENAAN HAL-HAL YANG DIANGGAP PENTING OLEH SI GADIS NI..contoh nye bifday dorang..anivesry korang ker an..wanita ni kan nak cite sikit lah kan..dorang ni ati halus..so dorng ni cepat sentap..so law korang x ingt tarikh2 bersejarah dalam idop merek ni..alamak perang besar lah kan..so hati-hati..tahu jek terus set kat phone korang k(ait mcm aq jek yang wat kan hak hak hak)


~ perempuan ni terkenal dengn sifat manje nye..auw auw auw..hahaha...so kalau dia ni ade mintak tolong wlaupun pertolongn dia tu tak lah susah mane..ini kerane dorang nak bermanje2 dengan kaum adam ni..so korang law dah nampak hint si gadis ni pelagi wat2 lah tolong ea..ini lah mase nk tnjuk macho dan baik ati korang tukan..

 ~JANGN KEDEKUT MEMBERI PUJIAN KEPADA WANITA NI..SEBAB WANITA MEMANG SUKE DIPUJI..JADI KALU DAH TERSIPU-SIPU MALU..MUKE DAH NEK MERAH ITU MAKNENYE DEPA DAH KEMBANG KEMPIS DENGAR PUJI-PUJIAN KORANG TU KANNN


JANGA LUPA LEMBUT-LEMBUT WANITA NI JANGAN SAMPAI BUAT EGO DIA TERKELUAR..hahaaha apabila mere rasa terancam dan tercabar,lahirlah sifat amarah,cepat merajuk dan cemburu.masalah akan timbul jika wanita ni akan bersa tidk puas ati atau beras dipinggarkan..so ken jagelah ati kaum hawa ni ea..

 ~mereka akan MELETUP pada suatu hari, tetapi korang jangn lah ikut meletup jugak..kamu jangn lupa dalam diri seorang lelaki ni wujud satu sifat kepimpinan untuk menyelesaikan masalah yang timbul dalam keadaan terkawal..cube korang cari sebab dan punce pergaduhan dan bawa berbincang leklok..toleransi dan komunikasi sangat penting taw..lakukan dalam keadaan anda dan tut ut tut anda suada sejuk hahaha..mungkin korang leh cool kan diri korang dengan sentiase berfikiran postif..contohnye mengapa mereka cemburu.itu keran mereka sayang kat kamu lah..

ok last kate emy..bacelah kat bawah ni..peasanan dari pihak penaja..:)
'JIKA KAMU MENYUKAI SEORANG WANITA, CUBALAH MEMULAKAN SEBAGAI PERSAHABATAN DAHULU.KEMUDIAN BIARLAH DIA MENGENALI DIRIMU DENGAN LEBIH MENDALAM

JIKA SEORANG WANITA MEMBERI SERIBU SATU ALASAN SETIAP KALI KAMU AJAK DIA KELUAR,TINGGALKAN DIA KERANA DIA MEMANG TIDAK BERMINAT DENGN DIRI MU

HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V