}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 12 March 2012

AKU NI MEMANG KAKI MERAYAP KAT BLOG ORANG


Hai semua ape kabar??wah sekarang dah mula cuti sekolah kan..hmm adik-adik yang bersekolah tu melompat gembira lah kan..selama seminggu tak payah bangun pagi-pagi pergi sekolah...haha tapi yang bekerja tu korang kene pergi lah jugak kan kerja...no excuse. (dah merepek meraban dah minah ni)

ok sebenarnye emy nak cite something aw..yelah kadang-kadang naik muak jugak tengok blog sendiri ni kan..entah kaler-kaler pink ni..hahaha(kutok blog sendiri)..emy selalu jugak jalan-jalan atau istilah para-para bloger ni pakai pe tu ..alah BLOGWALKING..hahaha terbeli-belit nak bercakap ayat mat salleh ni kan..yela kite jalan-jalan kat blog orang ni bace entry dorang ade yang sangat berguna contoh nye kak lyssa kite ni hah http://www.lyssasecret.com/ emy bace blog beliau ni memang lah tersangat best..tuto beliau ni banyak bergune..emy rase bukan emy jek yang tertarik dengan blog yang purple2 tu kan..hehehe..best sangat..

ade tu satu blog emy jalan-jalan memang macam tak nak keluar je kan..dengan lagu and venue blog dia tersangat menarik perhatian emy..tapi emy lupe link blog dia..tak pe nanti law emy jumpe emy share kan kat korang sume yek...oh ok lah sampai sini dulu ,,sebab emy nak kene jala-jalan lagi kat blog-blog lain...itu hobi emy taw..huhuhu..




HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



4 comments:

  1. Rajin-rajin blogwalking ek. Boleh tambah ramai rakan bloggers. ;)

    ReplyDelete
  2. blogmu kayak pasar.. wkwk

    visit back..

    ReplyDelete
  3. awak nanti baca ni...

    http://faridzhuanfirdaus.blogspot.com/2012/03/buffered-earning-be-yang-bagai-jualan.html .. join ye

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V