}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 16 March 2012

KECEWA BEB.. :(

hai sume...sob sob sob(npe lak minah ni kan) huk huk huk..waaaa!!! patah hatiku (suare sumbang ni)..arini ari melalak sedunia utk emy taw..nape minah ni nangis?? siape wat dia ni nangis tak berlagu..haihh..

korang nak tahu nape emy sedih?nak thu?nak tahu?NAKTHU?!(over lak minah ni) sebenarnye emy dah BRRRREEEAAKKK..hah BERAK?? eah bukn tu lah..pe lah..huhuhu..emy dah break secare rasmi nyer..rasmi ker?surat perjanjian bercinte dengan A pn tak de..huhuhuhu..emy malas nak citer punca?sebab?faktor  (aceceh mcm ckgu bm lak aq ni) kiteorang mcam ni..

tapi pe yang pasti emy akan terase sangat-sangat kehilangan si A ni..hmm sob sob sob (melalak lagi..)ok emy ade something nak share ngn korang ni taw..jap ea..

"mybe aku salah kota dalam hal ni.aku mintak maap,aku sedar aku sape.aku pun tak thu la..biar tuhan yang menetukan aku samade btol ke tak.wlaupn aku hanye tinggal kenangan tapi aku tak kan lupekan sume ni,,kau lah oarng yang banyak mengubah kan diri aku..dari aku jahat jadi lebih baik..thanks sangat2..aku hargai segala2 nye..aku tak kan pernah lupekan sumenye..walaupun ramai perempuan yang rapat dengan aq sebelum ni tapi orang yang pertame dalam hidup aku hanye lah kau sorang..walau macam mane pun aku happy dengan kau."

warkah terarkhir dari A..sob sob sob (melalak lagi..) cube lah korang bayangkan.sedih hati ni..kecewe..emy tahu A masih sayang kan emy lagi...emy akan tunggu dia..title jek dah single tapi ati tetap awak punye sorang AMYRUL..

*sye pun nak mintak maap kat awak..saya jadi gelisah law tak tahu pasal awak walaupun satu hari...itu bermakne saye leh mati tak de awak lahh..hmm



HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



10 comments:

  1. cool ok..ada jodoh tak kemana :)

    ReplyDelete
  2. ciannye. :'( sabar k emy. :')

    ReplyDelete
  3. ala emmy~ kool je~ hehe~ jgn sodih ssodih~

    ReplyDelete
  4. semuanya ada hikmajnya. Who knows

    ReplyDelete
  5. salam dear..sabar lah.klu jodoh xkemana.doa byk2 klu rs die tu sesuai utk emy.:)

    ReplyDelete
  6. kan bnyak kan bersabar je lah.. :(

    ReplyDelete
  7. jgn sedih2. nnt dapat yg superb! :)

    ReplyDelete
  8. ni sal emmy ke @ org lain? huhu.. klu sal emmy, jgn sedih2 ek.. keep smiling (^_^)

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V