}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 24 March 2012

BUDAK LELAKI UMUR 7 TAHUN MELEH AIR MATA TENGOK KARAM SALIHA..

Hai semua pe khabar??ok kali ni emy nak citer tentang drama malaysia yang menyentuh perasaan dan sanubari kita..cewwah..hahaha..dram yang emy maksud kan yelah drama KARMA SALINA..



Ala pelakon yang berlakon drama tu sume nye berbakat besar macam  ADI PUTRA, UMIE AIDA,SOFEA JANE AND SHARIFAH AMANI ..act emy tak tahu pun pade pkul 10 pagi ari jumaat tu ari drama ni dimainkn kat tv3..emy dah pun tengok dram ni..tpi time tu dia mainkan kat slot cerekarama..

mase tu emy tengah dok sian sayur nak masak tengah hari nanti..emy pun layan jek citer tu..memang best..sampai kan adik emy yang lelaki tu HAIKAL name dye.. korang nak tengok pic dia? 

TADAAAA

ni lah budak nye..bile tiba part akhir tu kan..yang adi putra nangis sebab dia menyesal atas perbuatan dia kat salina tu (umi aida) tanpa di sangke-sangke adik emy yang kat sebelah emy dok tahan-tahan air mata dia..emy terkejut jugak..yela emy pun tak berape touching dia leleh meleleh lak air mate..hua hua hua..

see budak 7 tahun pun leh ade rase touching-touching tgk drama malaysia..hahaha





HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



1 comment:

  1. ;) nice blog.. i will follow. jgn lupa follow blog sy gak ek

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V