}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 25 March 2012

PELEPASAN SPM KORANG LEH TAHU JURUSAN APE AND UNIVERSITI APE YANG KORANG LEH DAPAT BERDASARKAN KEPUTUSAN SPM KORANG...

hai elibibadi..korang pakat wat pe?? hahaha
law korang tak tahu nak wat pe tu kan..jom klik sini.. KLIK SINI 

dah klik belum?? hah..korang kene klik jugak..tak kire la..(pakse pulak minah ni)sebab bende ni amat penting kat korang-korang yang tak tahu universiti atau jurusan ape yang korang nak amik kan..kat link tu sume de..korang just masukkan keputusan spm korang and pilih lah universiti yang korang rase lepas dengan result korang yang seadanye tu..


tapi kepada yang otak gelige,otak buku..korang tak payah pening-pening..risau-risau..korang mesti akan dapat punyer kan..

rezeki tu kat tangan tuhan..so doa lah banyak-banyak ea..

#emy pun exited ni.. result pun bukan power vavadoom.. adeh :/

HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



1 comment:

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V