}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 27 March 2012

WAH BLOG DAH NEW UPGRADE LA!!!


hai korang pe kabar sume??kali ni emy nak story sikit la...ala pasal blog kite ni la..dah upgrade baru taw..wah kelasss kaw mariaa..!!

btw emy suke dengan perubahan baru ni..pade mulanye memang agak susah lah..nak cari coments kat mane..layout,,design sume..terkial-kial jugak lah kan..tapi lame0lame dah ok..
korang nak tengok tak blog baru ni..hik hikhik


law tak nampak u all tekan jek gamba tu..nanti besala jadinyer..

korang kene try taw cube blog baru ni..hahaha..



HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



0 Juta Pengomen Sejati:

Post a Comment

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V