}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 1 April 2012

LINE MAXIS BERMASALAH.. TENSION NYER AKU!!!

tuk tuk tuk(bunyi mic diketuk).. hm.. ok PERHATIAN SUME SAPE TAHU KENAPE 2 3 HARI NI LINE MAXIS BERMASALAH??
hah sape tahu angkat kening?? hua hua hua..

okay emy nak citer sikit la kan..sebelum ni, macam biase la kan emy dok ber mesej-mesej dengan si pengarang hati..kemain seronok skali kan..macam berbual dengan dia kat depan mate je lah..tersengih-sengih macam kerang tak bape busuk..:p

tengah dok-dok asyik bermesej tbe-tbe si pengarang jantung ati emy ni tak reply text emy..dalam hati berkata "ish ni  yang aku tak suke..tengah syok-syok mesej leh senyap jek kan...pastu emy call si dia ni..masuk voicemall.lagi mendidih kan."
nak tengok muke emy macam mane time tu??
hah macam ni lah

marah sampai terase keluar asap kat telinge.grrr (nak membayangkan tengah marah sangat tu)

tapi korang tak leh marah-marah selalu..kang bile marah muke akan berkerut..nak ke muke korang macam ni??

hudoh nyer..hi hi hi..
ok berbalik pade citer tadi..bie mesej tak sampai-sampai, call pun asyik tak dapat..mule lah timbul perasaan curige antara satu sama lain..tension giler lah line maxis problem macam ni

bile tanye kawan-kawan kat fb,mule la jawapan-jawapan aneh keluar..
pecawang maxis kene panah petir la
dorang cakap emy tak bayar bil lah..erk emy pakai topup bukan line kan =,='

tapi pe yang emy harap kan jangan lah de msalah dalam tempoh yang sangat panjang selsa badan oiii.. :)





HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



6 comments:

  1. agak2 kalo seminggu line problem camne erk... :-)

    ReplyDelete
  2. haha law seminggu poblem mmg kne tuka lain lah jwb nye..

    ReplyDelete
  3. tukar celcom je, liputan meluass !

    ReplyDelete
  4. HAHAH MMG NAK TUKA LAH NI...

    ReplyDelete
  5. geram sgt2 dgn line skrg ni ... celcom pon sama ja ... =(

    ReplyDelete
  6. haha senang2 pkai public aje la :)

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V