}

BUAH HATI EMY :)

TEKAN SINI LAH :)

PELAWAT...

I LOVE YOU

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 April 2012

TIMELINE (FB) YANG MENYAKITKAN MATE...

HO HO HO..hahaha (ait minah ni suke len mcm jek tgk) eah mesti lah suke kan..akhirnyer timeline yang menyemak kan mate,,merimaskan mate sudah di REMOVE..yes ulang suare emy..TIMELINE KAT FB SYE SUDA DI REMOVE!! (semangat nyer minah ni =,=')..
nak di jadikan citer ler kan..adelah satu malam dok tengah godeh-godeh fb emy, emy tak persan sebenarnye emy dah TER tekan timeline..owh shitt...dah dok wat satatus kan..nak tgk lah kat profile cermane status aq bile orang tengok an..then bile emy bukak..AAAAA FB KESAYANGAN DAH BERTUKAR JADI TRANSFORMESR!! 



TADAAA..menyemak kan pandangan mate sanubariku aje kan..emy pe lagi terus bukak blog KLIK SINI!! haha terus aje jadi old version balik..korang tengok r lah sendir cara nak remove timeline tu..hik hik hik



HAH dah bace sampai juling kan..pe lagi komen dan like lah pulak..tak susah pun..(*_*)V



3 comments:

  1. Nasib baik takde FB. kiki :P

    ReplyDelete
  2. er, timeline la bnde alah yg dayz pling xske.. spe cpte ni rse nk lepuk je.. huhs.. gnaz jap~ ^^

    ReplyDelete

PENAT MEMBACE??
meyh sini komen plak yek..bagi pendapat ok (>,<)V